Οι κρίκοι του ντοκιμαντέρ

3 Jun

eir

Τα γυρίσματα πήγαν πολύ καλύτερα από όσο περίμενα. Μας βγήκε δημιουργικότητα, αναπτύξαμε σχέσεις, γνωρίσαμε το ντοκιμαντέρ και όλα αυτά φτιαγμένα με συναίσθημα και συνεργασία. Είναι δύσκολο να συνεργαστούν άνθρωποι που δεν γνωρίζονται. Υπήρξε πίεση και δύσκολες στιγμές. Η διάθεση όμως δεν χάθηκε, πολύ σημαντικός παράγοντας για συνεργασία και δημιουργία. Χαίρομαι που όλοι μου οι συνεργάτες πραγματοποίησαν το καθήκον τους με σοβαρότητα και αυτό γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες και ο καθένας θα μπορούσε να το δει σαν παιδική χαρά. Όμως και γελάσαμε και γυρίσαμε!

Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους το ίδιο. Όλοι μαζί ήμασταν κρίκοι σε μια αλυσίδα. Ένας κρίκος αν έσπαγε, το ντοκιμαντέρ δεν θα ήταν το ίδιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την δασκάλα μας την Αλεξάνδρα γιατί πιστεύω πως μας στήριξε σημαντικά και μας στηρίζει. Κατά κάποιον τρόπο νιώθω ότι χρωστάω ένα ευχαριστώ και στο Βρυσάκι, τον χώρο που αρχικά συναντηθήκαμε και περάσαμε τις ώρες μας, με διασκέδαση και μάθηση. Το ντοκιμαντέρ αυτό θα έχει σίγουρα τα λάθη του, γιατί μας έλειπαν σημαντικοί συνεργάτες, αλλά το φτιάξαμε με μεράκι. Όλοι έβαλαν την πινελιά τους ή μάλλον το χαμόγελο τους. Μου μένουν οι ωραίες εικόνες πίσω και μπροστά από την κάμερα.

Από την Ειρήνη Λοϊζου

 

Σημείωση: Το ντοκιμαντέρ με τον ενδεικτικό τίτλο ‘ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΡΥΣΑΚΙ’ είναι στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος Αλληλεγγύη 2013, και ο κάθε ρόλος που έχει ο κάθε συμμετέχων συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών συμμετοχών, είναι στα εκπαιδευτικά πλαίσια του μαθήματος, χωρίς καμία οικονομική αμοιβή.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: