Εντυπώσεις από τα γυρίσματα

26 May

601878_661836910499111_345818596_n

Μετά από απαίτηση του αρχισυντάκτη και διάφορες απειλές …θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ.

Ύστερα από 233 εισερχόμενα μηνύματα, 316 εξερχόμενα μηνύματα, κλήσεις σε κινητό, σταθερό και μηνύματα sms, πολλές σκέψεις, πολλή δημιουργία, λίγη γκρίνια, πολλή αγάπη, νέες φιλίες , νέες γνωριμίες, 4 μέρες γυρίσματα, πολλά videos, πολλές φωτογραφίες ( αν δεν κάνω λάθος πάνω από 600 !!! ) πολλές συνεντεύξεις, μια που δεν θα την δει ποτέ κανείς μιας και κόπηκε, αφού τη συνεντευξιαζόμενη ( εμένα ) την πιάσανε ξαφνικά οι ντροπές της !!!

….οφείλω να ομολογήσω ότι πέρασα ΤΕΛΕΙΑ !!!!

Eυχαριστώ πολύ την ομάδα μου, τους καθηγητές του Βρυσακίου και τους καλλιτέχνες, που δέχτηκαν με χαρά να διαθέσουν τον χρόνο τους. Ευχαριστώ, επίσης, τις φιλικές συμμετοχές για την βοήθεια τους  και πάνω από όλους την Αλεξάνδρα για την υπέροχη και γεμάτη δημιουργία χρονιά.

Εύχομαι στο ντοκιμαντέρ μας  να είναι καλοτάξιδο και σε όλους εμάς καλή συνέχεια!

Από την Νικολέτα Προυσουνούδη

Σημείωση: Το ντοκιμαντέρ με τον ενδεικτικό τίτλο ‘ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΡΥΣΑΚΙ’ είναι στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος Αλληλεγγύη 2013, και ο κάθε ρόλος που έχει ο κάθε συμμετέχων συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών συμμετοχών, είναι στα εκπαιδευτικά πλαίσια του μαθήματος, χωρίς καμία οικονομική αμοιβή.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: